Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

Geen


Branche:

Horeca, Toerisme, Recreatie


Dienstverband:

Tijdelijk: uitzicht op vast


Ervaringsniveau:

Geen ervaring/Starter


Uren:

Flexibel


Regio:

Schouwen-Duiveland



Contactgegevens

Bezoekadres:

Summio Parc Aquadelta

Hageweg Het Centrum 269

4311NS Bruinisse

Nederland


Contactpersoon:

Dhr. Pierre Oomes

0111481940



www.summio.nl/vacatures

Vacaturenummer:

V202407180060

Solliciteer

Medewerker Snackbar (Bijbaan)

Summio Parc Aquadelta - Bruinisse

Einddatum: maandag 30 september 2024

Wat ga je doen?

Als Snackbar Medewerker zorg je dat de frituur op volle toeren blijft draaien. De ene bestelling na de andere pak je aan en ga je mee aan de slag. Samen met je gezellige collega’s zorg je dat onze gasten snel hun frietjes en snacks ontvangen en lekker op kunnen eten.

Naast bakken en uitserveren van het eten, zorg je ervoor dat de snackbar schoon en netjes blijft. Zelfs op de drukste zomerdagen houd jij je hoofd koel! Wij verwachten enige flexibiliteit vanuit jou, maar is er in goed overleg veel mogelijk! Je voelt je het meest thuis in een dynamische omgeving waar geen dag hetzelfde is en vindt het niet erg om wissel- en weekenddiensten te draaien.

 

Waar kom je te werken?

Onze gasten hoeven zich op ons Summio Parc Aquadelta (voorheen Roompot Vakantiepark Aquadelta) geen moment te vervelen. Het park bezit namelijk een bowling- en midgetgolfbaan, een enthousiast animatieteam en een gezellig Grand Café. Dit park is gevestigd aan het Grevelingenmeer waar alle vormen van watersport mogelijk zijn. Maar ook van de gasten die van wandelen of fietsen houdt is dit de ideale plek. Ondanks dat het park aan het Grevelingenmeer ligt bezit het park ook over een binnenzwembad waar onze gasten heerlijk kunnen zwemmen bij goed en slecht weer. Natuurlijk bevindt zich op het park ook een supermarkt, fietsverhuur en snackbar. Zo zijn onze gasten tijdens hun vakantie bij Summio overal van voorzien!

 

Wat heb jij Summio te bieden?

Gastvrijheid zit in jouw natuur! Werken in de horeca vind jij dan ook het leukste wat er is. En als dat ook nog eens kan in een omgeving waar elke dag voelt als vakantie, dan ben jij helemaal in je element. Je houdt ervan om gasten te helpen en een gezellig praatje ga jij niet uit de weg! Jij kan goed omgaan met hectiek: die 10 bestellingen zijn een eitje voor jou. Verder vind je werken op verschillende tijden, in het weekend, vakanties of op feestdagen prima. Ervaring is mooi meegenomen, maar we leren het je uiteraard ook graag. Waar een wil is, is een weg.

 

Wat heeft Summio jou te bieden?

  • Een hecht en gezellig team;

  • Een jaarcontract;

  • Gratis een warme maaltijd als je 's avonds moet werken;

  • Een sluitingsdrankje aan het eind van de avond;

  • De mogelijkheid om deel te nemen aan onze collectieve zorgverzekering;

  • Een gunstige personeelsboekingsregeling.

 

Solliciteren

Herken jij jezelf in deze vacature? Dan willen wij jou graag ontmoeten! Stuur ons jouw cv en motivatiebrief via de button Solliciteer nu. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op!

Bekijk locatie