Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

MBO


Branche:

Gezondheidszorg, Welzijn


Functiesoort:

Medisch, Zorg

Overig


Uren:

16 tot 24 uur

24 tot 32 uur



Contactgegevens

Bezoekadres:

SVRZ

Koudekerkseweg 143

4335 SM Middelburg

Nederland


Contactpersoon:

JobCare SVRZ

088-8871010



werkenbijsvrz.nl

Vacaturenummer:

V202407160041

Solliciteer

Helpende plus voor somatiek

SVRZ - 't Gasthuis

Einddatum: dinsdag 24 september 2024

Binnen ’t Gasthuis in Middelburg voor de woninggroepen somatiek is er een vacature voor Helpende Plus. Het betreft een contract voor onbepaalde tijd, waarbij de uren zijn bespreekbaar van 24 tot 32 uur per week.

Hoe ziet jouw avontuur eruit?

Je kunt zowel dagdiensten als avonddienstenn werken. De dagdiensten starten vanaf 7.00 uur en de avonddiensten vanaf 15.00 uur. Alleen avonddiensten en/of weekenddiensten is ook bespreekbaar.

Als helpende plus ondersteun je onze cliënten bij hun dagelijkse verzorging en begeleiding. Je hebt een belangrijke rol in het bieden van persoonlijke zorg en het creëren van een veilige en vertrouwde omgeving. Met jouw aanvullende kennis en vaardigheden als Helpende Plus bied je net een beetje extra, waardoor onze cliënten zich gewaardeerd en ondersteund voelen.

Op de groepswoningen waar je komt te werken verblijven per woning 6 tot 7 cliënten. Elke dag kan anders verlopen. De cliënten wordt een thuisgevoel geboden, waarbij het van belang is dat de cliënten zoveel mogelijk hun eigen regie kunnen behouden, passend bij de beleving en mogelijkheden. Jou is niets te gek, voor elke uitdaging heb jij een passende oplossing en je schiet niet zo snel in de stress. Je komt te werken in een team met deskundige en betrokken collega’s. Samen bied je de cliënten de juiste zorg. Het werken binnen de groepswoningen doet een beroep op je zelfstandigheid en eigen verantwoordelijkheid. Hiervoor krijg je alle ruimte om zelf beslissingen te nemen en word je gesteund en serieus genomen door je teamcoach.


GEVRAAGD

  • Diploma Helpende niveau 2, aangevuld met een certificaat Helpende Plus of vergelijkbaar diploma

AANBOD

  • Bruto maandsalaris maximaal € 3.088,94 op fulltime basis (FWG 30)
  • Contract voor onbepaalde tijd
  • Uren bespreekbaar van 24 tot 32 uur per week
  • Rooster 3 maanden van te voren bekend
  • Mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en scholing

Bekijk locatie