Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Contactgegevens

Bezoekadres:

De Jager Bedrijfsauto's B.V.

Amundsenweg 12

4462gp Goes

Nederland


Contactpersoon:

Dhr. Wim de Jager

0113277277



www.djtrucks.nl

Vacaturenummer:

V202407120018

Solliciteer

Werkplaats receptionist

De Jager Bedrijfsauto's B.V.

Einddatum: vrijdag 08 november 2024

Heb jij affiniteir met vrachtwagens en techniek en vind je het leuk contact te hebben met onze klanten? Ben je service gericht, nauwkeurig en werk je graag in een dynamische omgeving met fijne collega's? Aarzal dan niet en solliciteer.

Als je receptionist ben je verantwoordelijk voor het contat met onze klanten. Daarnaast hoort het administartief verwerken van alles wat in onze werkplaats gebeurt ook tot je taken. Evenals het beheren van de agenda (planing), het bestellen van onderdelen en de administratieve verwerking daarvan. Tevens ondersteun je de magazijn chef met diverse werkzaamheden en ben je een verlengstuk van de werkplaatschef.

We zoeken iemand met kennis en ervaring in de vrachtwagen wereld. Enige technische kennis m.b.t. voertuigtechniek is wenseljk. Je moet ook in het bezit van een rijbewijs B en eventueel C of bereid zijn dit te willen halen. Ervaring met het werken met computers is ook een pre. Liefst 40 uur per week maar 32 uur is ook bespreekbaar.

We bieden je een salaris conform jouw capaciteiten met de mogelijkheid om door te groeien. Daarnaast kom je te werken in een dynamische omgeving met fijne collega's. 

Wij zijn een universele bedrijfswagen garage. Daardoor komen er bij ons allerhande werkzaamheden voor, zowel aan trucks, opleggers, kranen, bestelwagens en zelfs landbouw voertuigen. Daarnaast handelen we in zowel nieuwe als gebruikte bedrijfswagens en onderdelen, van groot tot klein, van Kazachstan tot aan Paraguay en alles wat er tussenin ligt.

Kortom, een dynamische spannende werkomgeving met vele uitdagingen en fijne collega's.

 

 

Reageren?
Stuur ons je CV met motivatie via onderstaande solliciteer-button.