Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

WO


Branche:

Gezondheidszorg, Welzijn


Functiesoort:

Medisch, Zorg


Dienstverband:

Tijdelijk: uitzicht op vast


Uren:

16 tot 24 uur

24 tot 32 uur



Contactgegevens

Adres:

Stichting Klaver4 Zorg en Welzijn

Dorpsstraat 49d

4634 TN Woensdrecht

Nederland


Postadres:

Dorpsstraat 49d

4634 TN Woensdrecht

Nederland


Contactpersoon:

Dhr. I. Zonder

0164-615345



www.klaver4.nl

Vacaturenummer:

V202406210024

Solliciteer

Orthopedagoog

Stichting Klaver4 Zorg en Welzijn - De Noord

Einddatum: maandag 30 september 2024

Wij zoeken een enthousiaste psycholoog voor onze verblijfslocatie in Biervliet.  

Stichting Klaver4 Zorg en Welzijn biedt behandeling en begeleiding op maat aan mensen die vastlopen in het dagelijkse leven. Dit kan zijn vanuit psychiatrische problematiek, jeugd- en opvoedproblematiek of een licht verstandelijke beperking. Doel van de behandeling en/of begeleiding die Klaver4 biedt is het weer zo goed mogelijk zelfstandig kunnen functioneren van onze klanten. Klaver4 biedt behandeling, ambulante begeleiding en verblijf aan.  

Op 1 maart 2024 is onze verblijfslocatie in Biervliet geopend. Deze locatie is geschikt voor jongeren van 12 t/m 16 jaar, die om diverse redenen tijdelijk niet thuis kunnen wonen en hulpvragen hebben op verschillende gebieden. In totaal kunnen 7 jongeren verblijven op onze verblijfgroep. Iedere jongere heeft zijn eigen (behandel) doelen, waar op de verblijfgroep aan gewerkt wordt.   

Voor deze verblijfgroep zijn we op zoek naar een betrokken behandelaar voor 24 uur per week die het volledige traject van een jongere begeleid:   

Je draagt zorg voor de inhoudelijke behandeling van de jongeren, adviseert en ondersteunt de medewerkers op inhoud in het proces en handelt multidisciplinair. Je bewaakt de kwaliteit van de behandeling en begeleiding van de jongeren.   

 

Wij zoeken een orthopedagoog met minimaal een BIG of SKJ registratie die beschikt over academisch werk- en denkniveau. Je hebt kennis van diagnostiek en behandelmethoden en gedragsproblemen- en stoornissen bij jeugdigen. Je bent duidelijk en daadkrachtig in je communicatie en in je handelen en hebt laagdrempelig contact met collega's. Daarnaast is het belangrijk dat je in het bezit bent van een rijbewijs B en een auto.

 

Wij bieden:   

  • Een prima salaris conform CAO GGZ, 
  • Contracturen en werkdagen in overleg te bepalen, 
  • Jaarlijks scholingsaanbod (ook om je registratie te behouden) 
  • Laptop en telefoon om je werkzaamheden uit te kunnen voeren, 
  • Pensioen bij PFZW, 
  • 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering, 
  • Een informele en prettige werkplek waarin jij de vrijheid krijgt om actief mee te denken over vormgeving op de locatie.  

Bekijk locatie