Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Contactgegevens

Adres:

Revant medisch specialistische revalidatie

Brabantlaan 1

4817JW Breda

Nederland


Postadres:

Brabantlaan 1

4817JW Breda

Nederland


Contactpersoon:

HRM Revant

0795797723



www.revant.nl

Vacaturenummer:

V202406210015

Solliciteer

Medisch secretaresse

Revant medisch specialistische revalidatie - Revant Kind- en jeugdrevalidatie Reigerbos

Einddatum: zondag 22 september 2024

Waar kom je te werken?

De revalidatiezorg binnen Revant is gericht op de complexe medisch specialistische problematiek. Revant biedt een duurzaam, kwalitatief hoogwaardig, effectief en efficiënt zorgaanbod in klinische en poliklinische revalidatiediagnostiek, -advisering en -behandeling op het gebied van de medisch specialistische revalidatie en revalidatie bij complex chronische longaandoeningen. De beste zorg voor onze revalidanten realiseren we samen met ruim 550 toegewijde medewerkers vanuit 5 locaties: Breda, twee in Goes, Terneuzen en Middelburg.

Jij komt te werken op zowel onze locatie voor Kind- en jeugdrevalidatie in Goes (Reigerbos) als op onze locatie in Terneuzen (De Wielingen). Kind- en jeugdrevalidatie wordt poliklinisch aangeboden op de locaties Breda, Goes (Reigerbos) en Terneuzen (De Wielingen). Deze locaties beschikken over alle faciliteiten voor een optimale leeromgeving voor kinderen. De locaties Breda en Reigerbos zijn direct gelegen naast een school voor Speciaal Onderwijs. In Terneuzen hebben we een breed aanbod aan poliklinische behandelingen voor neurologische revalidatie en revalidatie op het gebied van algemene orthopedie, oncologische- en pijn revalidatie. We werken hierin samen met het ziekenhuis ZorgSaam. Elke doelgroep heeft een specifiek programma en een zelf organiserend behandelteam. Je werkt dan ook samen met meerdere disciplines.

Je komt in een team terecht met jou erbij van 4 secretaresses, 3 revalidatieartsen en 1 physician assistant. Daarnaast werk je nauw samen met de collega’s van de planning.

Wat ga je doen?

Jij zorgt voor een goede verslaglegging van de teambesprekingen. Hierin wordt veel besproken en de groep is groot en divers. Een leuke uitdaging voor jou dus. Ook ben je verantwoordelijk voor:

  • Complex agendabeheer van de revalidatieartsen in HIX;
  • Het administratief verwerken van behandelplannen;
  • Het tijdig verzenden van correspondentie.

 

Wie zoeken wij?

Deze baan geeft veel afwisseling. Super leuk! Dat betekent wel dat je soms veel werkzaamheden tegelijk op je bord krijgt. Prioriteiten kunnen stellen en overzicht bewaren is hierom erg belangrijk. Je werkt nauwkeurig en staat open om te leren. Daarnaast kun je binnen het team zelfstandig werken. Vertrouwelijke documenten kunnen we aan jou toevertrouwen. Dat is belangrijk voor de privacy van onze revalidanten. Daarnaast heb je:

  • Een afgeronde MBO-4 opleiding medisch secretaresse aangevuld met enkele jaren werkervaring in een soortgelijke functie;
  • Je hebt ervaring met het maken van een goede verslaglegging van besprekingen;
  • Je hebt kennis van en ervaring met administratieve procedures en toepassing van kantoorautomatiseringssystemen, zoals het elektronisch patiëntendossier;
  • Je begrijpt de medische terminologie;
  • Affiniteit met de doelgroep kinderen;
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

 

Wat hebben wij jou te bieden?

Wij bieden een uitdagende baan, in een zelfbewuste organisatie die sterk in beweging is en waarin groei en zelfontwikkeling gestimuleerd worden.

Daarnaast bieden wij:

  • Een contract voor gemiddeld 24 uur per week voor de periode van 1 jaar met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd;
  • Salaris van minimaal € 2.429,00 en maximaal € 3.440,00 bruto per maand, conform cao ziekenhuizen (FWG 35, op basis van 36-urige werkweek);
  • Overige arbeidsvoorwaarden conform de Cao Ziekenhuizen, met o.a. een eindejaarsuitkering en vakantiegeld die beiden vergelijkbaar zijn met een maandsalaris;
  • Een breed pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder de mogelijkheid tot aanschaf van een fiets of computer met fiscaal voordeel en korting op je contributie bij de sportvereniging.

 

Enthousiast geworden?

Solliciteer dan snel door je CV en motivatiebrief te sturen!

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Ankie Jansen-Wouters, coördinator Planning & Medisch secretariaat, tel. nummer 06-13477385.

In verband met de vakantieperiode is de vacature voor een langere tijd opengesteld. 

Bekijk locatie