Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

HBO


Branche:

Zakelijke dienstverlening

Financiële dienstverlening 


Functiesoort:

Financieel, Accounting


Dienstverband:

Vast


Ervaringsniveau:

Ervaren


Uren:

Meer dan 32 uur


Regio:

Zuid-Beveland


Salaris indicatie:

€4250 - €5000



Contactgegevens

Bezoekadres:

OAZ B.V.

Schermerhornstraat 2

4463XD Goes

Nederland


Contactpersoon:

Mevr. Sanne Gorsse

0885600700



oaz.nl/

Vacaturenummer:

V202406200030

Solliciteer

Manager Controle, Financiën en Administratie
(Financieel Manager)

32-40 uur – Standplaats Huis ter Heide of Goes – Salarisindicatie €4.250 - € 5.000  

 

Ben jij een vak volwassen financiële professional die strategisch en uitvoerend kan meedenken over alle financieel administratieve aspecten die spelen binnen OAZ? Wil je een sleutelrol vervullen in de financiële besluitvorming en administratie binnen OAZ? Dan zijn wij op zoek naar jou als onze nieuwe Manager Controle, Financiën en Administratie (CF&A).

 

De uitdaging              

Als Manager CF&A ben je een ervaren professional met diepgaande kennis van het financiële vakgebied. Je speelt een cruciale rol in zowel de strategische als uitvoerende aspecten van de financieel administratieve processen binnen OAZ. In deze positie ben je de rechterhand van de directeur en lever je gevraagd en ongevraagd (bindend) advies.

Je ontwikkelt en implementeert instructies en spelregels voor het managementteam, de managers en adviseurs binnen OAZ, en ziet toe op de naleving hiervan.

 

Verantwoordelijkheden

Je verantwoordelijkheden omvatten o.a. het ontwikkelen van analyses om de grip op de bedrijfsresultaten van OAZ te versterken. Je waarborgt de nauwkeurigheid van financiële en cijfermatige gegevens die worden gebruikt bij de besluitvorming over zakelijke voorstellen aan het MT. Jouw financiële expertise is hierbij van cruciaal belang en in sommige gevallen zelfs doorslaggevend.

 

Daarnaast zorg je ervoor dat teammanagers financiële verantwoording op een uniforme manier afleggen, zodat we allemaal dezelfde financiële taal (gaan) spreken.

Hierbij werk je nauw samen met de administrateur, die rapporteert aan jou waarbij ze verantwoording aflegt over een correcte, volledige en tijdige vastlegging van financiële werkzaamheden in de boekhouding en de daarop gebaseerde rapportage. Samen zorgen jullie voor een robuuste en betrouwbare financiële administratie die de basis vormt voor strategische en operationele beslissingen binnen de organisatie.

 

Wie ben jij?

Jij…

  • HBO+ opleiding in bedrijfseconomie, financiën, boekhouding of bedrijfskunde. Een HBO-opleiding in een financiële en/of bedrijfskundige richting heeft de voorkeur.
  • 3-5 jaar relevante ervaring in de zakelijke dienstverlening.
  • Meerdere jaren ervaring in financieel management, boekhouding of gerelateerde functies, bij voorkeur in een leidinggevende rol.
  • Goede kennis van financiële principes, boekhoudnormen, rapportagestandaarden en financiële analyses.
  • Sterke analytische vaardigheden en het vermogen om trends te identificeren, risico's te evalueren en strategische aanbevelingen te doen.
  • Vaardigheid in financiële programma’s en Excel.

 



Wie zijn wij?

OAZ ondersteunt organisaties in het veld van subsidies en kostenbesparingen binnen het HR vakgebied. Dit doen we met name door de deuren te openen naar subsidies en onderzoek te doen naar besparingsmogelijkheden. Wij ondersteunen onze klanten bij het aanvragen, administreren en het beheren van de verschillende mogelijkheden.

Door niet alleen te luisteren naar onze klanten, maar ook naar de markt en onze collega’s, ontwikkelen wij onze producten en diensten. Wij vinden het erg belangrijk om blijvend te investeren in onze medewerkers zodat zij zich (persoonlijk) kunnen ontwikkelen en professionaliseren. Hierdoor kunnen wij er als één team voor zorgen dat onze klanten kunnen doen waar zij goed in zijn!

Wat hebben wij jou te bieden?

  • een open werksfeer met leuke, enthousiaste en jonge collega's;
  • een omgeving waarin je kunt leren en jezelf kunt ontwikkelen;
  • goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • flexibele werktijden;
  • een intern inwerkprogramma

 

Echt iets voor jou?

Zie jij jezelf terug in de geschetste functie? We gaan graag met je in gesprek! Heb je inhoudelijke vragen over de functie of sollicitatieprocedure neem dan contact op met Sigrid Back (HR Manager), 0885600709  

Reageren?
Stuur ons je CV met motivatie via onderstaande solliciteer-button.