Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

HBO


Branche:

Overig


Dienstverband:

Traineeship

Overig


Ervaringsniveau:

n.v.t.


Uren:

Meer dan 32 uur



Contactgegevens

Bezoekadres:

Groep De Hoop

Duitslandweg 2

4538 BK Terneuzen

Nederland


Contactpersoon:

Personeel & Organisatie

+31 (0)115 680 911



www.werkenbijdehoop.nl

Vacaturenummer:

V202406190056

Solliciteer

HBO Stage Bedrijfskunde

Groep De Hoop

Einddatum: zaterdag 12 oktober 2024

Kickstart jouw carrière bij een toonaangevend bedrijf in de bouwsector! Op zoek naar een leuke stage in de richting bedrijfskunde? Zoek niet verder! Wij bieden je een stageplek waar je echt iets kunt leren en jouw ontwikkeling voorop staat.

Dit wordt jouw baan

Binnen onze dochteronderneming, De Hoop Bouwgrondstoffen, willen we onderzoek doen naar het aanbieden van walstroom aan de kade in Terneuzen. We willen ervoor zorgen dat schepen aan de kade stroom kunnen krijgen, net zoals je stopcontacten aan wal hebt. Ons doel is om duurzame stroom te leveren aan de scheepvaart, in plaats van stroom opgewekt met fossiele brandstoffen.

Heb je interesse om aan dit onderzoek bij te dragen? We bieden je de kans om binnen dit project een afstudeeropdracht uit te voeren. Heb je zelf ideeën over je stageopdracht? We denken graag met je mee.

Dit zijn wij

De Hoop Bouwgrondstoffen is gevestigd in Terneuzen en is producent en leverancier van weg- en waterbouwmaterialen, zand, grind en cement. Naast onze locatie in Terneuzen hebben wij verschillende depots gevestigd in Zuid-Nederland. Overal om je heen zie je onze grondstoffen terug. Onder andere in asfalt, viaducten, gebouwen, dijken en tunnels. Maar ook op het fietspad en op de landingsbanen van Schiphol. Door actief bezig te zijn met innovatieve en duurzame ontwikkelingen zetten we ons in voor een beter milieu. Samen met meer dan 45 zusterondernemingen vormt De Hoop Bouwgrondstoffen het concern De Hoop Terneuzen dat al meer dan 110 jaar is verankerd in de bouw. Samen slimmer! Dat is de kracht van Groep De Hoop.

Dit breng jij mee

Jij bent klaar voor een nieuw hoofdstuk, waarin je veel wilt leren én jouw kennis met ons wilt delen. Je houdt van aanpakken en houdt dit vol tot je jouw doel hebt bereikt. Door jouw frisse blik met nieuwe inzichten ben je al snel een waardevol onderdeel van ons team. Daarnaast neem je mee:

  • Een leergierige, flexibel houding en doorzettingsvermogen;
  • Goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden;
  • Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken.

 

Dit bieden wij

Vanaf dag één word je betrokken bij uitdagende projecten die aansluiten bij jouw studierichting. Je krijgt de tijd en vrijheid om zelfstandig taken op te pakken, opdrachten uit te werken en onderzoek te doen. Tijdens je stage kan je rekenen op de begeleiding van onze ervaren professionals. Samen zorgen we voor een sterke start van jouw verdere loopbaan. Daarnaast bieden we jou:

  • Een plezierige werkomgeving;
  • Een stage/afstudeervergoeding;
  • Een warm welkom in een gedreven team met korte communicatielijntjes;
  • Een onderzoek waar jouw onderzoeksresultaten worden toegepast in de praktijk;
  • Bij een succesvolle stage of afstudeeropdracht kans op een uitdagende baan binnen Groep De Hoop.

Wil jij bouwen aan jouw loopbaan?

Direct solliciteren? Dat kan! Stuur ons jouw gegevens via de sollicitatiebutton!

Heb je nog vragen? De afdeling P&O staat klaar om deze te beantwoorden. Je bereikt hen op 0115 68 02 84.