Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

HBO


Branche:

Techniek, Bouw, installatie

Energie, Gas, Water

Overheid, Non-profit 


Functiesoort:

Techniek

Overig


Dienstverband:

Vast


Ervaringsniveau:

Ervaren


Uren:

Meer dan 32 uur


Regio:

Zuid-Beveland


Salaris indicatie:

€4145 - €6905



Contactgegevens

Bezoekadres:

Evides Waterbedrijf

Admundsenweg 1 - 7

4462 GP Goes

Nederland


Contactpersoon:

Mevr. Eva Jacobson

06 539 42500



www.werkenbijevides.nl

Vacaturenummer:

V202406170064

Solliciteer

Projectmanager Infra

Evides Waterbedrijf - Goes

Einddatum: maandag 30 september 2024

 

Wij maken water waardevol

In deze afwisselende functie beheers je een portfolio van meerdere ondergrondse infra projecten die zich in de verschillende fases bevinden, van initiatie tot afronding en nazorg. Je geeft leiding aan de projecten en functioneel aan de projectteams. Per project voer je verschillende taken uit zoals het opstellen van het projectplan, aansturen van het projectteam, managen van omgeving en stakeholders, uitvoeren van risicoanalyse en sturen op realisatie van projectplanning en projectbudget. Je bent dus van begin tot eind van de projecten verantwoordelijk en je stuurt op alle beheeraspecten (geld, risico’s, organisatie, tijd, informatie en kwaliteit). De projecten liggen in het volledige voorzieningsgebied van Evides, met het accent op Zeeland. In deze functie draag je bij aan duurzame projecten met een groot maatschappelijk belang.

Binnen Infra is een nieuwe manier van werken geïntroduceerd: meer verantwoordelijkheid bij de aannemer, minder coördinatie/toezicht door de netbeheerder maar juist meer regie voeren en meer relationeel samenwerken. Dit betekent een andere manier van samenwerken en een stevige veranderbeweging. Als Projectmanager Infra in Zeeland houd je je bezig met de ontwikkelingen van nieuwe manieren van werken, samen met de aannemerij: een mooie uitdaging!

Dit is jouw team

Als Projectmanager ben je onderdeel van het team (distributie) projecten in Zeeland. Je werkt nauw samen de werkvoorbereiders en toezichthouders in je projectteams. Wat betreft de distributieprojecten werkt Evides ook samen met Stedin, DNWG en de aannemerij in een virtuele organisatie genoemd Infrawerk Zeeland. Evides voert de regie over de realisatie van uitbreidingen en wijzigingen in het waterleidingnetwerk.

Reageren?
Stuur ons je CV met motivatie via onderstaande solliciteer-button.

 

Bekijk locatie