Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Contactgegevens

Bezoekadres:

Traas Nederland

Baarlandsezandweg 1

4431 NJ 's-Gravenpolder

Nederland


Contactpersoon:

Dhr. Leendert Schipper

088-2212122



www.wekenbijtraas.nl

Vacaturenummer:

V202406120019

Solliciteer

Marketing communicatie medewerker

Traas Nederland - Baarlandsezandweg 1, 4431 NJ s-Gravenpolder

Einddatum: vrijdag 20 september 2024

Wij zoeken voor onze bedrijfsonderdelen Anticimex en Traas Nederland één of meerdere enthousiaste en gedreven collega(‘s) met een passie voor de Nederlandse taal. 

Je ontwikkelt overtuigende, informatieve en creatieve teksten gericht op diverse doelgroepen. Jij weet precies welke tekst je kan inzetten voor het vraagstuk dat open staat. In deze functie zorg je voor meer leads voor het salesteam en informatie verstrekking naar (potentiële)klanten door het ontwikkelen van teksten voor onze websites, social media en offline communicatiemiddelen. Naast het werken in teamverband biedt deze functie ook zelfstandigheid en ruimte voor persoonlijke groei.

Een dag op jouw werkplek.
YES! Een nieuwe collega. Door de recente samenwerking van Traas en Anticimex is je takenlijst al lekker gevuld. We starten de week met een marketingoverleg. Er zijn veel successen te behalen! En aangezien jij al ervaring hebt in een vergelijkbare functie weet je precies hoe jij hieraan kunt bijdragen.

Jouw dag bestaat uit optimalisatie van bestaande content, nieuwe teksten creëren en diverse andere werkzaamheden om de leads te doen toenemen, processen te verbeteren of videoscripts te ontwikkelen. Als je opkijkt van je laptop dan zie je een klein marketingteam rond je heen. De ene collega verwerkt video’s, de andere verzameld de taken en werkt zelf ook actief mee op alle fronten. Hard werkend, maar ze nemen ook de tijd voor een praatje en een lach.

Inhoudelijke ondersteuning krijgt vanuit onze experts. Deze zijn gevestigd in o.a. ’s-Gravenpolder en Houten. Hoewel je in het begin op kantoor wordt ingewerkt, kan het goed zijn dat je vandaag op kantoor aanwezig bent, maar morgen naar een mooi project rijdt om een interview af te nemen bij onze collega’s of klanten.

Wat bieden we jou?

Traas heeft een informele cultuur waarbij iedereen welkom is. Er zijn jaarlijkse uitjes vanuit het bedrijf en er is een personeelsvereniging die leuke activiteiten organiseert. Voor je pensioen wordt ook gezorgd, er is namelijk een goede pensioenregeling.

Ben je jarig? Dan ontvang je een heerlijke taart. Met Sinterklaas, Kerst, in de zomer en zo nu en dan tussendoor ontvang je een leuk en/of lekker geschenk.

Kom je niet uit Zeeland, geen probleem! We zien je graag op kantoor, maar na een inwerkperiode is het geen probleem om ook thuis te werken. De laptop van de zaak past niet voor niets in een tas. Er is veel ruimte voor eigen inbreng en creativiteit.
De recente fusie met Anticimex zorgt ervoor dat we een internationaal bedrijf zijn. De Anticimex Group staat voor de marketingafdeling klaar om te helpen bij vraagstukken en ideeën. Sterker nog, ze ontwikkelen ook materialen die we kunnen afstemmen op onze markt. We willen namelijk de leider blijven op het gebied van SMART technologie. In Europa heb je minimaal 17 andere collega’s waarmee contact mogelijk is. We delen informatie en leren van elkaar.

Wat we van je vragen

  • Passie voor teksten en beschikt over ervaring en een vlotte pen
  • Ambitie, motivatie en een gedreven mentaliteit
  • Je bent altijd op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen in jouw vak
  • Je bent een teamspeler en kunt goed samenwerken
  • Je werkt nauwkeurig en hebt oog voor detail
  • Je toont initiatief en denkt ook na over de vervolgstappen
  • Er is genoeg te doen, een drukke agenda en ad-hoc opdrachten zijn geen probleem
  • Kennis van of ervaring in onze branche is geen noodzaak, wel een pré
 

Zet jij de puntjes op de i? 

Stuur je sollicitatie via de e-mail naar personeelszaken@traasnederland.nl ter attentie van Leendert Schipper. Bellen of appen kan natuurlijk ook via 06-57042673.

 

Bekijk locatie