Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

HBO


Branche:

Overheid, Non-profit 


Functiesoort:

Financieel, Accounting

Overig


Dienstverband:

Traineeship


Ervaringsniveau:

Geen ervaring/Starter

Semi-Starter/Young Professional


Uren:

Meer dan 32 uur


Regio:

Zeeuws-Vlaanderen



Contactgegevens

Adres:

Gemeente Sluis

Nieuwstraat 22

4501 BD Oostburg

Nederland


Postadres:

Postbus 27

4500 AA Oostburg

Nederland


Contactpersoon:

Mevr. Renee Bakker

140117



www.gemeentesluis.nl

Vacaturenummer:

V202406070014

Solliciteer

Trainee Financiën

Gemeente Sluis - Oostburg

Einddatum: maandag 30 september 2024

Je bent klaar met je hbo of universitaire studie. De wereld ligt aan je voeten, maar wat ga je doen? Wat past het beste bij jouw kwaliteiten? Hoe wil je ervaring op doen in de praktijk? Met een traineeship binnen onze gemeente geef je jezelf de kans om je verder te ontwikkelen en werkervaring op te doen. En je wordt er ook nog eens voor betaald! 

                                                                                             Trainee Financiën

                                                                                                          36 uur

Maak impact op onze financiële processen 
Het traineeship geeft jou, als talentvolle starter, de kans je te ontwikkelen tot een allrounder op het terrein van financiële processen. Het is een complete baan waarin je leert door te werken. Je maakt kennis met het werken binnen een gemeente en je draagt bij aan het verbeteren van onze financiële processen in de brede zin van het woord. 

Het team Financiën kent verschillende processen op het gebied van financiën en control. Breng jij deze processen in kaart? Niet alleen voor het team, maar juist ook voor de gehele organisatie. Hoe zetten we ons als Financiën op de kaart en creëren we bekendheid over de verwachtingen over en weer? Hoe bereiken onze collega’s de medewerkers van Financiën, waarvoor kunnen ze bij wie terecht? Ook help je mee bij de implementatie van de werkprocessen. 

Je werkt samen met de collega’s van het team Financiën, maar bijvoorbeeld ook met Communicatie en ICT. Je creëert duidelijkheid en neemt mensen hierin mee door jouw enthousiasme, door bijvoorbeeld een presentatie of door aandacht voor een goed vindbare digitale plek waar je informatie aantreft met een eigentijdse look and feel.  

Je werkzaamheden hebben ook een relatie met activiteiten die vanuit het project Rechtmatigheidsverantwoording en Financieel in control worden benaderd. Je levert daarom een bijdrage aan dit project. Optimalisatie van processen is hiervoor een randvoorwaarde. 

Het traineeship houdt in dat je ook leert hoe een gemeente werkt, zowel ambtelijk als bestuurlijk. Hiervoor voer je met de andere trainees gezamenlijk opdrachten uit die een afdeling overstijgend karakter kunnen hebben. Én we organiseren traineedagen! Je bent ook aanwezig bij de wekelijkse stafoverleggen met de wethouders/burgemeester en maakt daarvan het verslag. 

Wie zijn wij? 
Binnen de gemeente Sluis werken wij proactief, we denken mee, kijken vooruit en spelen actief in op kansen die zich voordoen. We zoeken steeds de verbinding tussen de verschillende belanghebbenden en werken hiermee integraal. We hechten belang aan betrokken medewerkers, die passie hebben voor hun vak en met plezier naar het werk komen. We werken professioneel en zijn op de hoogte van de ontwikkelingen in ons vakgebied.  

Wie ben jij?
Jij bent er helemaal klaar voor om in de praktijk te gaan brengen wat je tijdens je opleiding geleerd hebt en het spreekt je aan om dit te doen bij een overheidsorganisatie met een politiek bestuurlijk karakter. Je volgt de ontwikkelingen binnen jouw vakgebied en weet je mondeling en schriftelijk goed uit te drukken. In een team werken spreekt je aan en je bent flexibel ingesteld.  

Verder beschik je over: 

  • Een (bijna) afgeronde hbo/wo-opleiding, die aansluit bij de bovenstaande werkvelden 
  • Bij voorkeur een beperkte werkervaring van maximaal twee jaar en je bent dus echt een starter op de arbeidsmarkt 
  • Een hart voor onze unieke regio 

 Wat bieden wij?
Kiezen voor een functie bij Gemeente Sluis betekent kiezen voor een afwisselende functie met enthousiaste en gemotiveerde collega’s.
Je krijgt:

  • We bieden je de kans om ervaring op te doen in het werken bij een overheid in een veelzijdige functie, waarbij je samenwerkt met collega’s, managers, bestuurders en externe partners.
  • Voor de ontwikkeling van je soft skills bieden we jou een coachingstraject aan.  
  • Een mentor biedt jou ondersteuning bij het oppakken van de gezamenlijke opdrachten en geeft jou persoonlijke begeleiding.  
  • Je kan gebruik maken van het interne trainingsaanbod, wordt ondersteund door ervaren collega’s en krijgt opleidingsmogelijkheden op maat.
  • Een salaris van minimaal € 2.666- en maximaal € 4.752 - bruto per maand bij een 36-urige werkweek. Je beginsalaris is afhankelijk van je opleiding en werkervaring
  • Een Individueel Keuzebudget van 17,05% van je bruto jaarsalaris. Dit bouw je elke maand op. Je kunt het budget inzetten voor extra salaris, meer vrije tijd, een fiets of een fitness abonnement.
  • Een vergoeding voor je woon-werkverkeer van 0,20 cent per werkelijk gereden kilometer.
  • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een laptop en een smartphone. We vergoeden je tunnelkosten en er is gratis parkeergelegenheid.
  • Een arbeidsovereenkomst voor twee jaar waarin jij de kans krijgt om jezelf te ontwikkelen binnen een bepaald werkveld en meewerkt aan uitdagende projecten.

 
Informatie en solliciteren
Ben je enthousiast geworden? Wij ontvangen graag je motivatie en CV via de knop ‘Solliciteren’. Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Annemarie van Leeuwen, Teamleider Financiën. Zij is bereikbaar op telefoonnummer 06-21531658 en avanleeuwen@gemeentesluis.nl

Reageren?
Stuur ons je CV met motivatie via onderstaande solliciteer-button.

 

Bekijk locatie