Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Contactgegevens

Bezoekadres:

Synthomer

Herculesweg 35

4338 PL Middelburg

Nederland


Contactpersoon:

Bianca Baake

0118 678000



www.synthomer.com

Vacaturenummer:

V202405290021

Solliciteer

Technician E&I - Middelburg

Synthomer - Herculesweg 35, 4338 PL Middelburg

Einddatum: maandag 30 september 2024

Synthomer heeft een mooie vacature voor een zelfstandige en betrokken

TECHNICIAN E&I

Over de functie:

In deze functie verricht je E&I en pneumatische werkzaamheden inzake onderhoud, reparatie, storingsoplossing, modificatie en nieuwbouw (beperkt) aan de productie- en utiliteitsinstallaties/-apparatuur. Je werkt aan de hand van indicaties uit de productieprocessen, verzoeken vanuit de productieafdeling of door in het SAP-systeem gegenereerde werkorders waarbij de nadruk ligt op meet- en regeltechniek.

Je zorgt voor preventief en correctief onderhoud aan de instrumentatie op de site.  Licht mechanische en pneumatische werkzaamheden liggen met name bij de verpakkingsmachines met PLC's. Verder onderhoud je de analyzers en de laagspanningsinstallaties en - na diplomering/certificering (NEN3840) -  werk je ook aan onze hoogspanningsinstallaties, 10KV-net. Je bent bereid om (periodiek) storingsdiensten mee te lopen. Veiligheid is op onze site heel erg belangrijk daarom leven we Arbo-, ISO-, milieu- en bedrijfsvoorschriften en -procedures na.

Binnen deze functie bestaan naast de allround werkzaamheden mogelijkheden tot specialisatie. Je maakt onderdeel uit van de afdeling Maintenance. Samen met jouw 23 collega’s zorg je ervoor dat zo min mogelijk verstoring van de reguliere processen voorkomen en eventuele storingen snel en kwalitatief verholpen worden.

Over jou:

Jij hebt een opleiding op MBO 4 niveau elektrotechniek en ervaring als zelfstandig Technician E&I in een (petro)chemische omgeving. Bij voorkeur heb je ook kennis of opleiding op het gebied van meet- en regeltechniek, NEN-EN50110-1, NEN3140, SIL en/of ATEX. Je bent communicatief, flexibel en hebt een klantgerichte instelling. Daarnaast ben je leergierig, zelfstandig en denk je probleemoplossend.

Over Synthomer:

Synthomer produceert hoogwaardige, zeer gespecialiseerde chemische producten en oplossingen. Op onze locatie in Middelburg wordt al meer dan 60 jaar harsen geproduceerd die worden verwerkt in allerlei producten voor dagelijks gebruik. Efficiëncy en veiligheid zijn voor ons uitermate belangrijk. Omdat we als bedrijf continu in ontwikkeling zijn en onze processen en producten aanpassen om goed in te spelen op de vraag van de klanten van morgen, wordt intensief samengewerkt tussen de afdelingen Manufacturing, R&D, SHE, Maintenance om de processen praktisch in orde en veilig te organiseren.

Heb je interesse?

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Marco van Bremen, Maintenance Manager via 0118 678255. Voor vragen over de procedure neem je contact op met Bianca Baake via 06 53267680. Direct solliciteren kan ook via midrecruitment@synthomer.com of reageer via onderstaande solliciteer-button.

Bekijk locatie