Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

MBO


Branche:

Agri, Landbouw, Visserij


Functiesoort:

Techniek


Dienstverband:

Vast


Ervaringsniveau:

Geen ervaring/Starter

Semi-Starter/Young Professional

Ervaren


Uren:

Meer dan 32 uur


Regio:

Zuid-Beveland



Contactgegevens

Bezoekadres:

The Kingfish Company

Oost-Zeedijk 13

4485 PM Kats

Nederland


Contactpersoon:

Mevr. Lian Beuzenberg

0113-745461



thekingfishcompany.com

Vacaturenummer:

V202405240054

Solliciteer

Mechanisch Monteur

The Kingfish Company - Kats

Einddatum: maandag 11 november 2024

Wat ga je doen? 
Bij Kingfish Zeeland maken we gebruik van een geavanceerd Recirculating Aquaculture System (RAS). We pompen zuiver Oosterscheldewater naar onze hypermoderne locatie in Kats, waar het water wordt gezuiverd, verrijkt, verwarmd en geoptimaliseerd voor de perfecte groei van onze Dutch Yellowtail Kingfish. Je werkt samen met top leveranciers en technische bedrijven en benut onze unieke expertise in recirculatiesystemen. Dit maakt onze faciliteit tot een toonbeeld van controle, veiligheid, betrouwbaarheid en duurzaamheid.
Als Mechanisch Monteur ben jij cruciaal in het draaiende houden van onze productie. Je plant en bereidt onderhoudswerkzaamheden voor, voert reparaties uit en zorgt ervoor dat ons systeem continu optimaal presteert. Of het nu gaat om het filteren, verwarmen of pompen van water, jij zorgt dat alles perfect verloopt. Ook los je technische storingen op en draag je bij aan verbeterprojecten, altijd met oog voor gezondheids- en veiligheidsnormen.
 
Wat vragen wij van jou?
  • Minimaal mbo 3 niveau in Mechatronica;
  • Je werkt nauwkeurig en zelfstandig; 
  • Bereidheid tot het draaien van storingsdiensten; 
  • Flexibele instelling.
 
Over The Kingfish Company: 
Bij Kingfish draait alles om duurzaamheid, respect voor onze vissen en zorg voor het milieu. Deze principes vormen de kern van onze ontwerpen, operaties en technologieën. We gaan ver om onze processen veilig en gezond te maken voor onze klanten, stressvrij voor onze vissen, en met minimale impact op de natuur. Onze visie is om de marktleider te blijven in duurzame visproductie. Bij Kingfish krijg je de ruimte om met vernieuwende ideeën te komen en zo bij te dragen aan onze voortdurende groei en verbetering. Veiligheid en welzijn van ons personeel staan altijd voorop.
 
Kom jij ons team versterken en bijdragen aan de toekomst van duurzame aquacultuur? Solliciteer nu en word onderdeel van The Kingfish Company!

Bekijk locatie