Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Branche:

Energie, Gas, Water


Functiesoort:

Techniek


Dienstverband:

Tijdelijk


Ervaringsniveau:

Geen ervaring/Starter


Uren:

Meer dan 32 uur


Regio:

Zuid-Beveland



Contactgegevens

Bezoekadres:

N.V. EPZ

Zeedijk 32

4454 PM Borssele

Nederland


Contactpersoon:

Mevr. Daniëlle Snepvangers

0113-356664



www.epz.nl

Vacaturenummer:

V202405130037

Solliciteer

Stagiair Engineering

N.V. EPZ - Borssele

Einddatum: vrijdag 27 september 2024

Wij zijn bezig met het ontwikkelen van simulatie modellen waarmee wij metingen en regelingen kunnen testen en fouten kunnen opsporen.  Speciaal voor dit doel beschikken wij over een levensgrote werkpraktijksimulator waar een gedeelte van het proces gesimuleerd is en waaraan allerhande meet- en regeltechnieken zijn gekoppeld. Wij gebruiken moderne technieken maar ook bewezen technieken veelal van Siemens. Natuurlijk hanteren wij hoge standaarden en is onze organisatie erop gericht continu te verbeteren. Veel simulatiemodellen zijn ontwikkeld om kennis over te dragen, storingen te voorkomen en verbeteren van de betrouwbaarheid van de installatie. Wil jij een bijdrage leveren aan het ontwikkelen van deze modellen dan hebben wij een prachtige stageplaats beschikbaar!

Kom naar onze Meet and Greet op donderdag 12 september 2024! Tijdens deze dag voor werkzoekenden kan je rondkijken op onze banenbeurs en krijg je een rondleiding langs onze trainingscentra.
Aanmelden is verplicht en kan tot donderdag 5 september. Schrijf je in via https://www.epz.nl/werken-bij/meet-and-greet/

Voor meer informatie kan je contact opnemen met Ronald Fiktorie 0113 - 35 65 86

 

Bekijk locatie