Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

HBO


Branche:

Gezondheidszorg, Welzijn


Functiesoort:

Uitvoerend, Productie

Techniek

Management, Directie

Facilitair

Overig


Dienstverband:

Vast


Uren:

Meer dan 32 uur



Contactgegevens

Adres:

Zorggroep Ter Weel

Joannaplantsoen 1

4462AV Goes

Nederland


Postadres:

Joannaplantsoen 1

4462AV Goes

Nederland


Contactpersoon:

Mevr. Sharay Haeck

0113654055



www.terweel.nl

Vacaturenummer:

V202405010047

Solliciteer

Teamcoördinator Facilitair Soft Services

Zorggroep Ter Weel - Zorggroep Ter Weel Goes

Einddatum: maandag 09 december 2024

De functie

Ben jij een geboren leider die energie haalt uit het aansturen van teams en het optimaliseren van facilitaire diensten? Heb je een scherp oog voor klantbeleving en wil je impact maken binnen een dynamische werkomgeving? En ben je op zoek naar een functie waarin je je leiderschapskwaliteiten verder kunt ontwikkelen? Lees dan snel verder en ontdek waarom deze functie bij jou past. 

Als Teamcoördinator Facilitair (Soft) Services ben jij de drijvende kracht achter het succesvol ondersteunen en begeleiden van onze teams in het Service Office, de Receptie, de Linnendienst en het Restaurant. Je leidt deze teams met eigenaarschap en biedt de ondersteuning die ze nodig hebben om zelfstandig en professioneel te functioneren.  

Naast het coördineren van dagelijkse facilitaire diensten, werk je mee aan het vormgeven van onze locaties en ben je betrokken bij de inzet van zorgondersteunende middelen. Je draagt bij aan de succesvolle uitvoering van externe belegde diensten, waaronder inkoop, naleving van Service Level Agreements (SLA’s), en collegiaal overleg.  

In de komende periode zullen we meer diensten uitbesteden, wat betekent dat jouw focus verschuift naar contractbeheer en kwaliteitsbewaking. Je speelt een belangrijke rol in het waarborgen van de contractafspraken en draagt bij aan de transitie van de organisatie naar meer efficiëntie en het optimaliseren van facilitaire processen ter ondersteuning van de zorg. 

 

Dit ben jij

  • Je hebt een relevant HBO-diploma en ervaring in coaching. 
  • Je hebt sterke vakinhoudelijke kennis en inzicht in organisatieprocessen, teamdynamiek, kwaliteitseisen en wettelijke kaders. 
  • Je hebt geduld en doorzettingsvermogen, staat stevig in je schoenen, werkt gestructureerd en je kunt beleidsvoorstellen opstellen. 
  • Je hebt actuele kennis van de laatste ontwikkelingen binnen het vakgebied en het vermogen om deze te vertalen naar praktische toepassingen. 

 

Wij bieden

  • Inschaling in FWG 55 volgens de CAO VVT, met een maximaal bruto maandsalaris van €5029,15 op basis van een fulltime dienstverband.
  • Een vast dienstverband voor 32 tot 36 uur per week.
  • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, inclusief eindejaarsuitkering (8,33%) en vakantiegeld.
  • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.
  • Meerkeuze arbeidsvoorwaarden, zoals het aankopen van een fiets en het uitruilen van reiskosten.
  • Bedrijfsfitness en gratis sporten op de werklocatie.
  • Een goede pensioenregeling.

 

Klinkt dit als jouw volgende stap?

Solliciteer dan direct. Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Sandra Dirkzwager (Senior HR Adviseur) op telefoonnummer 0113 – 65 40 50.

Een referentiecheck en het aanvragen van een Verklaring Omtrent het Gedrag maakt onderdeel uit van de procedure.
Deze vacature verschijnt eerst intern. Re-integratie- en herplaatsingskandidaten kunnen bij voorrang geplaatst worden op de (interne) vacature.

Algemene informatie over Zorggroep Ter Weel vind je op www.terweel.nl.

Bekijk locatie