Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Contactgegevens

Adres:

WoondroomZorg - Hoofdkantoor

Van Dam van Isseltweg 2A

4191 KC Geldermalsen

Nederland


Postadres:

Van Dam van Isseltweg 2A

4191 KC Geldermalsen

Nederland


Contactpersoon:

0343 591 422



www.woondroomzorg.nl

Vacaturenummer:

V202403270015

Solliciteer

Medewerker kleinschalig wonen bij Vlinderduin, Burgh-Haamstede

WoondroomZorg - Hoofdkantoor - Burgh-Haamstede

Einddatum: donderdag 10 oktober 2024

2439-VD-MKW Vlinderduin is op zoek naar een medewerker kleinschalig wonen. Het gaat om een parttime functie van 12 uur per week.

Ben jij een hartelijke en respectvolle persoonlijkheid en heb je ervaring met en/of interesse in het werken met volwassenen met een lichte beperking? Ben je flexibel, rustig van aard, gastvrij en heb je plezier in de dagelijkse werkzaamheden zoals schoonmaken, koken, boodschappen doen e.d en ondersteuning bieden in het welzijn van de bewoners? We leren je graag kennen!

Vlinderduin te Burgh-Haamstede is een ouder-wooninitiatief t.b.v. een kleine groep vrouwelijke bewoners die een begeleidingsbehoefte op maat hebben op basis van een lichte beperking. Voor deze begeleiding is een klein team beschikbaar, bestaande uit woonbegeleiders en persoonlijk begeleiders. Voor het aanbieden van de begeleiding wordt door Stichting Vlinderduin samengewerkt met WoondroomZorg BV.

De acht bewoners van Vlinderduin huren zelf hun eigen woning binnen het pand en starten in Vlinderduin vanaf minimaal 18 jarige leeftijd. Ze zijn redelijk zelfstandig, hebben werk/dagbesteding en andere activiteiten buitenshuis en een eigen sociaal netwerk.


Wat ga je doen?

Je hebt plezier in het schoonmaken en opruimen, koken, en gezelligheid bieden in de gezamenlijke ruimtes. Indien nodig verricht je huishoudelijke werkzaamheden of ondersteunt hierbij bewoners in hun appartement

Tevens ondersteun je de begeleiders bij de vrijetijdsbesteding met bewoners

Wat vragen wij van jou?

  • Affiniteit met het begeleiden van de bewoners.
  • Je hebt plezier in dagelijks werkzaamheden die horen bij het huishoudelijk werk.
  • Een vriendelijke, gastvrije, rustige en geduldige aard.
  • Flexibel inzetbaar.

 

Wat bieden wij jou?

  • Een contract voor een jaar met WoondroomZorg voor 12 uur per week. Bij goed functioneren is het onze bedoeling je contract te verlengen.
  • Salariëring volgens de cao VVT (Thuiszorg). Voor deze functie geldt FWG 25. Afhankelijk van je opleiding en ervaring ligt je salaris bij een fulltime dienstverband tussen de €2.285,- en € 2.928,- bruto per maand.
  • Een mooi pakket aan (secundaire) arbeidsvoorwaarden volgens cao VVT (o.a. eindejaarsuitkering, reiskostenvergoeding, collectieve ziektekostenverzekering, fitplan).
  • Werken met een betrokken, gezellig en bevlogen team collega’s.
  • Ruimte en vrijheid voor je eigen ontwikkeling.

 

Wil je solliciteren als medewerker kleinschalig wooninitiatief bij Vlinderduin?

Is deze functie van medewerker kleinschalig wooninitiatief jou op het lijf geschreven? We leren je bij VD graag kennen! Stuur je motivatiebrief met cv naar sollicitatie@woondroomzorg.nl. Wanneer we enthousiast worden van je brief, maken we zo snel mogelijk een afspraak met je voor een kennismakingsgesprek.

Heb je vragen over deze functie en werken bij WoondroomZorg? Neem contact op met Jacqueline Cabboort(coördinator).Zij beantwoordt graag je vragen. Telefoonnummer: 06-34341194.

Bekijk locatie