Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Contactgegevens

Bezoekadres:

Beachclub Perry's

Strand Brouwersdam 1

4322 NR Scharendijke

Nederland


Contactpersoon:

Dhr. Walter Bien

0111671723



www.beachclubperrys.nl

Vacaturenummer:

V202403170004

Solliciteer

Weekend- of vakantiekracht

Beachclub Perry's - Beachclub Perry's, hotspot Brouwersdam

Einddatum: woensdag 02 oktober 2024

Op zoek naar flexibel werk? Word weekend- en/of vakantiekracht!

 

Wie zoeken wij

Bij Beachclub Perry's zijn we op zoek naar enthousiaste weekend- en vakantiehulpen, van minimaal 16 jaar die ons team komen versterken. Werkervaring is niet verplicht, maar motivatie en een positieve instelling zijn altijd welkom. Ben jij op zoek naar een leuke bijbaan voor in het weekend en tijdens vakanties? Dan hebben wij dé perfecte kans voor jou!

 

Wat kun je verwachten

Als weekend en /of vakantiekracht in de horeca kan je geld verdienen terwijl je geniet van de zon en waardevolle werkervaring opdoen. Je zal worden ingezet op verschillende taken, van bediening tot ondersteuning in de keuken, afhankelijk van jouw interesses en vaardigheden. Je zult werken in een gezellige omgeving waar jouw input wordt gewaardeerd. We bieden flexibele werktijden die goed te combineren zijn met jouw studie of andere verplichtingen.

 

Verder krijg je:

  • Een gezellig internationaal team van collega’s
  • Een uitstekend uurloon en fooimogelijkheden
  • Doorgroeimogelijkheden
  • Mogelijkheid tot huisvesting

 

Ben jij de persoon die we zoeken?

Heb jij zin om deel uit te maken van ons team en bij te dragen aan de geweldige sfeer bij Beachclub Perry's? Aarzel dan niet en stuur jouw sollicitatiebrief via de solliciteerbutton. Of bel +31111671723 en vraag naar Walter Bien. We kijken ernaar uit om kennis met je te maken en ervoor te zorgen dat de komende seizoenen onvergetelijk worden!  

 

Bekijk locatie