Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Contactgegevens

Adres:

Ruiterplaat Vakanties

Veerweg 3

4493 AL Kamperland

Nederland


Postadres:

Veerweg 3

4493 AL Kamperland

Nederland


Contactpersoon:

Dhr. Jack Stoffels

0113-371866



www.ruiterplaat.nl | www.zandvillas.nl

Vacaturenummer:

V202304040084

Solliciteer

Front Office medewerker

Ruiterplaat Vakanties

Einddatum: vrijdag 01 november 2024

Wat ga je doen? 

Jij verzorgt onze gasten van het eerste contact tot na het afscheid. Je zorgt ervoor dat het aan niets ontbreekt tijdens het verblijf en hun vakantie onvergetelijk wordt! Met jouw sterke communicatieve vaardigheden sta je onze gasten uit binnen- en buitenland op gastvrije wijze te woord. Je beantwoordt alle vragen voor- tijdens en na het verblijf. Je ontvangt de gasten aan de receptie, maar zij weten ons ook telefonisch te vinden of per e-mail, chat of via social media.

Je weet storingen tijdens het verblijf van de gasten op te lossen in samenwerking met je collega’s van de huishouding, technische dienst of externe partijen. Daarnaast zorg je voor een goede follow up en administratieve verwerking. Samen met jouw positieve houding verandert elk mogelijk probleem in een glimlach bij de gast.

Je werkt in teamverband, maar je kunt ook goed zelfstandig werken. Samen met je Front Office collega’s zorg je dagelijks voor een optimale service en gastbeleving. Daarnaast is het mogelijk te ondersteunen bij collega's van andere afdelingen, zoals Administratie, Sales en Marketing. Waar ligt jouw talent en wil jij je nog verder ontwikkelen? Laat het ons weten! 

Wat vragen wij van jou?

Je bent representatief en hebt uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden. Daarnaast beheers je de Nederlandse taal uitstekend in woord en geschrift en kun je je in het Duits goed verstaanbaar maken. Je hebt een resultaat-, kwaliteits-, service- en commercieel gerichte instelling en bent stressbestendig. Bij voorkeur beschik je over eigen vervoer.

Wat kun je van ons verwachten?

  • Een boven gemiddeld marktconform salaris behorend bij de CAO recreatie;
  • Uren in overleg van 24 tot 38 uur;
  • Goede reiskosten vergoeding;
  • Elke zondag vrij;
  • Werken in een team met gemotiveerde, gezellige en behulpzame collega's;
  • Een afwisselende baan met veel ruimte om jezelf verder te ontwikkelen;
  • Een organisatie die volop in ontwikkeling is;
  • We vergeten je niet met je verjaardag en organiseren een leuk personeelsuitje.

Interesse?

Word je enthousiast van het lezen van deze vacature en herken jij jezelf meteen? Stuur dan je CV en motivatie naar jstoffels@ruiterplaat.nl.