Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Contactgegevens

Bezoekadres:

Het Signhuis

Jenny Weijermanweg 7A

4462 GB Goes

Nederland


Contactpersoon:

Dhr. Ruben Walhout

0113220104



signhuis.nl/contact/

Vacaturenummer:

V202302010042

Solliciteer

Allround Signmaker met Ervaring

Het Signhuis - Goes

Einddatum: zaterdag 02 november 2024

Allround en ervaren signmaker

Aanvang in overleg voor 32 – 40 uur per week

Wij komen graag in contact met een [ervaren] allround signmaker die recente werkervaring heeft! Want je adviseert en voert het werk ook écht zelf uit, dat zie je niet vaak meer.

 

Zo werken wij bij Het Signhuis

Je werkt zelfstandig of in teamverband aan projecten. Je werk zal in onze werkplaats in Goes plaatsvinden én ook op locatie(s) bij onze opdrachtgevers in de provincie Zeeland.

 

Wat ga je doen bij ons als allround signmaker!?

Dit varieert van het plaatsen van autoreclame en wrappen van auto’s, tot het opleveren van complete signing-projecten. Geen dag is hetzelfde! Je bent het visitekaartje van het bedrijf en gaat samen met een kleine club collega’s voor het beste resultaat. Je werkt nauw samen binnen ons team van drie personen, maar je bent ook vaak zelfstandig bezig. Daarbij ben je verantwoordelijk voor het perfect opleveren van jouw projecten. Je doet dat zowel op locatie als in de werkplaats. Idealiter heb je enkele jaren werkervaring in een vergelijkbare functie. Door die ervaring en je skills kun je volledig zelfstandig werken en vertrouwen op ons team.

 

Wie zijn wij?

Deze pracht functie ga je doen bij Het Signhuis! Met veel passie zorgen we voor pakkende reclame-uitingen voor bedrijven. We verwerken huisstijlen moeiteloos op diverse manieren! Waar vroeger verf en penseel de norm was, zijn de mogelijkheden vandaag de dag eindeloos. We kijken graag samen met de klant naar een passende oplossing. Zo creëren wij de signing die staat als een huis.

 

Wat verwachten we van een allround signmaker met ervaring?

  • Een zelfstandige werkhouding
  • Ervaring is een pré
  • Enthousiasme
  • Interesse en passie voor het vak
  • Leergierigheid
  • Flexibiliteit
  • Zelfstandig kunnen werken, zowel op locatie als in de werkplaats
  • Nauwkeurig werken
  • Een rijbewijs-B
  • Dat je in de regio of op goed reisbare afstand van het Signhuis woont

 

Wat bieden we?

Een gezellig team met leuke collega’s en een uitdagende en afwisselende fulltime baan bij een dynamisch bedrijf. Op een werkplek waar wij open staan voor jouw ideeën en waar jouw eigen inbreng wordt gewaardeerd. Hiervoor ontvang jij maandelijks een passend salaris op basis van de cao signbedrijven en al zeggen we het zelf die hebben prettige (secundaire) arbeidsvoorwaarden. Je dag biedt afwisselende werkzaamheden zoals carwrapping, autoreclame, fotobehang, unieke (werk)kleding, stickers of promotiemateriaal...en vast nog meer mooie signing klussen.

 

Enthousiast geworden?

Ben jij onze nieuwe allround signmaker? Is foliemontage jou op het lijf geschreven? Ben jij een specialist in carwrapping? Misschien werk je binnenkort dan wel bij Het Signhuis. We ontmoeten je graag. Neem contact met ons op voor meer informatie! We spreken jou graag een keer zonder dat het gelijk officieel wordt. Kom een keer kennismaken en onze werksfeer ervaren.

 

Reageren?
Stuur ons je CV met motivatie via de solliciteer-button.

 

Bekijk locatie