Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Contactgegevens

Bezoekadres:

Ronald Deurloo Men-Women

Mol 5-7

4301 JC Zierkizee

Nederland


Contactpersoon:

Dhr. R Deurloo

0111-414555



ronalddeurloo.nl

Vacaturenummer:

V202208050020

Solliciteer

Verkooptalent in dames- en herenmode gezocht (parttime)

Ronald Deurloo Men-Women - Ronald Deurloo men-women

Einddatum: maandag 30 september 2024

Kom werken in de leukste modewinkel van Zierikzee: Ronald Deurloo men-women! We zijn op zoek naar een enthousiaste parttime verkoopmedewerker (16 uur per week) om ons team te versterken.

Bij Ronald Deurloo men-women vind je een prachtige collectie van alle bekende merken, waaronder Studio Anneloes, Nikkie, G-Maxx en nog veel meer. Daarnaast hebben we ook een uitgebreide selectie herenkleding van merken zoals VanGuard, Tommy, State of Art, Gant en meer.

Als verkoopmedewerker ben jij het gezicht van onze winkel. Je vindt het leuk om klanten te adviseren en te helpen bij het vinden van de perfecte outfit. Met jouw passie voor mode en kennis van styling zorg je ervoor dat klanten tevreden en met een glimlach de winkel verlaten én graag weer terugkomen.

Naast het geven van kledingadvies, draag je ook bij aan de styling van de winkel. Je hebt oog voor detail en zorgt ervoor dat onze collectie op een aantrekkelijke en inspirerende manier wordt gepresenteerd.

Dus, ben jij een modebewuste teamspeler die graag klanten helpt en ervoor zorgt dat ze zich zelfverzekerd en tevreden voelen? Dan zoeken wij jou!

Wat wij bieden:

  • Een dynamische werkomgeving in een gezellig team
  • Mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen in de modebranche
  • Een aantrekkelijk salaris en personeelskorting op onze prachtige collectie
  • Op zondagen en feestdagen ben je vrij dan zijn wij gesloten


Heb je interesse? Solliciteer dan vandaag nog! Stuur je CV en motivatiebrief (met foto) en wie weet verwelkomen we jou binnenkort als onze nieuwe collega in Ronald Deurloo men-women, dé modewinkel van Zierikzee!

Reageren?
Stuur ons je CV met motivatie via onderstaande solliciteer-button.

 

Bekijk locatie