Alle Zeeuwse stages

Vacatures
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

HBO


Regio:

Zuid-Beveland


Stagesoort:

Afstudeer


Studierichting:

Management, Bedrijfskunde, Advies



Contactgegevens

Bezoekadres:

Adri&Zoon

Krab 17

4401 PA Yerseke

Nederland


Contactpersoon:

Afdeling Personeelszaken

0113-572087



adrienzoon.com

Stagenummer:

S202410150003

Solliciteer

Afstudeerstage: Procesoptimalisatie Logistiek/ Transport

Adri&Zoon - Yerseke

Einddatum: donderdag 14 november 2024

Ben jij een enthousiaste en gedreven student die op zoek is naar een afstudeerstage op HBO-niveau? Wij zoeken een ambitieuze stagiair(e) die aan de slag gaat met het verbeteren van het logistieke/ transport proces en wil bijdragen aan het succes van ons bedrijf.

Wat ga je doen?
Tijdens je stageperiode krijg je de kans om een diepgaand onderzoek uit te voeren binnen Adri & Zoon. Wij bieden diverse mogelijkheden voor afstudeeronderwerpen aan, waarbij je kunt kiezen op basis van jouw interesse en expertise. Natuurlijk is er ook ruimte voor eigen input en ideeën. Een aantal mogelijke onderzoeksonderwerpen zijn:

  • Beladingsgraad
    Tijdens dit onderzoek analyseer je de mogelijkheden om de beladingsgraad van ons eigen vervoer te vergroten. Je onderzoekt hoe we meer volume kunnen vervoeren in een trailer en wat hier de invloeden van zullen zijn na de implementatie.
  • Routeoptimalisatie
    Tijdens dit onderzoek ga je de huidige routes kritisch bekijken en draag je verbeteringen aan die een positief effect hebben op de efficiëntie van een route. Het doel hiervan is de kosten op het eigen vervoer te verminderen.
  • Inslag- proces
    Tijdens dit onderzoek neem je het inslag-proces onder de loep en onderzoek je welke stappen er genomen kunnen worden om dit te verbeteren.

Wat kun je van ons verwachten?

Als afstudeer-stagiair kun jij uitgaan van:

  • Uitstekende stagevergoeding: De vergoeding voor een afstudeerstage bedraagt €800,- , met eventueel een aanvullende reiskostenvergoeding.
  • Persoonlijke begeleiding: Een ervaren en betrokken begeleider die jou ondersteunt en tegelijkertijd voldoende vrijheid en zelfstandigheid biedt tijdens jouw onderzoek.
  • Leuke extra’s: Een lekker broodje op de vrijdagochtend, personeelskorting, sportieve uitjes en etentjes in hippe restaurants met je collega’s.

Wat vragen wij van jou?

  • Je volgt een HBO opleiding richting Bedrijfskunde, Logistics engineering of een vergelijkbare opleiding.
  • Je beschikt over uitstekende analytische vaardigheden en probleemoplossend vermogen.
  • Je bent communicatief vaardig en schakelt, waar nodig, met verschillende afdelingen voor een optimale samenwerking.
  • Je gaat resultaat gericht te werk en neemt hierbij een proactieve houding aan.

 

Waar kom je terecht?
Jij komt terecht op de Logistieke afdeling van de meest persoonlijke en ambitieuze groothandel in de vis, schaal- en schelpdieren. In de afgelopen 41 jaar zijn wij uitgegroeid tot totaalleverancier met een groot aantal klanten in de Benelux, Duitsland en Frankrijk. Toch is het ons gelukt om persoonlijk te blijven. Niet alleen naar de klant toe, maar ook zeker naar elkaar. De drempel is laag, iedereen kan zijn zegje doen en we luisteren altijd naar de inbreng van onze collega’s. We gaan immers allemaal voor hetzelfde doel!

 

Enthousiast?

Zie jij deze afstudeerstage bij Adri & Zoon wel zitten? Wij komen graag met jou in contact! Stuur je CV en motivatiebrief naar hr@adrienzoon.com of solliciteer direct via onze website!