Alle Zeeuwse stages

Vacatures
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

HBO

WO


Regio:

Zuid-Beveland


Stagesoort:

Afstudeer


Studierichting:

Financieel, Administratief, Accountancy



Contactgegevens

Bezoekadres:

Adri&Zoon

Krab 17

4401 PA Yerseke

Nederland


Contactpersoon:

Afdeling Personeelszaken

0113-572087



adrienzoon.com

Stagenummer:

S202410150002

Solliciteer

Afstudeerstage: Finance

Adri&Zoon - Yerseke

Einddatum: donderdag 14 november 2024

Ben jij een leergierige, enthousiaste student, die opzoek is naar een afstudeerstage waarbij je jouw vaardigheden op het gebied van finance in de praktijk kan brengen? Dan hebben wij een leuke, uitdagende stage voor je.

 

Wat ga jij doen? 

Je stageperiode bij Adri & Zoon biedt jou de mogelijkheid om je te verdiepen in een onderzoek, dat aansluit bij jouw interesse. We hebben een aantal verschillende afstudeeronderwerpen, natuurlijk is hierbij ook ruimte voor eigen ideeën. De uiteindelijke keuze en invulling van het onderzoek hangt ook af van jouw persoonlijke interesse. Een aantal mogelijke onderwerpen zijn:

 

  • Kostprijs en Marge inzicht
    Tijdens dit onderzoek ga je aan de slag met het definiëren en beschrijven van de kostprijsstructuur en de toewijzing hiervan. Hierdoor kan het margeinzicht vergroot worden.

 

  • Interne Controle Framework
    Tijdens dit onderzoek ga je de interne controle beheersmaatregelen (framework) definiëren en opzetten, zodat organisatie en besturing op een effectieve manier worden uitgevoerd en de risico’s beheerd worden.

Het doel van beide onderwerpen is om structuur aan te brengen en de samenhang te visualiseren van elementen die momenteel gefragmenteerd of slechts gedeeltelijk aanwezig zijn.

Wat kun je van ons verwachten? 

  • Begeleiding en ontwikkeling: Een stagebegeleider, die jou coacht gedurende je stageperiode met aandacht voor zowel je persoonlijke als je professionele ontwikkeling.
  • Vergoeding: De vergoeding voor een afstudeerstage bedraagt €800,- en eventueel een aanvullende reiskostenvergoeding.
  • Gezelligheid en welzijn: Heerlijk versbereide lunches in ons eigen bedrijfsrestaurant, gratis fruit en korting op je sportabonnement.
  • Leuke extra’s: Een lekker broodje op vrijdagochtend, personeelskorting, sportieve uitjes en etentjes in hippe restaurants met je collega’s

 

 

Wat vragen wij van jou? 

  • Je volgt een HBO of WO opleiding richting Finance & Control, Accountancy of een vergelijkbare opleiding.
  • Je bent leergierig, gemotiveerd en neemt een proactieve houding aan.
  • Je gaat zelfstandig en nauwkeurig te werk.
  • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift.

 

 

Waar kom je terecht?  

Je wordt onderdeel van het financiële team binnen een persoonlijk en ambitieus familiebedrijf dat gespecialiseerd is in vis, schaal- en schelpdieren. In 41 jaar tijd wij uitgegroeid tot een totaalleverancier met klanten in de Benelux, Duitsland en Frankrijk, maar we zijn erin geslaagd ons persoonlijk karakter te behouden. Je komt terecht in een informele en hechte werkomgeving waar iedereen nauw met elkaar samenwerkt.

  

Enthousiast?  
Is deze afstudeerstage echt wat voor jou? Stuur dan nu jouw motivatiebrief en CV naar hr@adrienzoon.com of solliciteer direct via onze website!