Alle Zeeuwse stages

Vacatures
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

HBO


Regio:

Zuid-Beveland


Stagesoort:

Werkervaring


Studierichting:

Communicatie, Marketing



Contactgegevens

Bezoekadres:

Adri&Zoon

Krab 17

4401 PA Yerseke

Nederland


Contactpersoon:

Afdeling Personeelszaken

0113-572087



adrienzoon.com

Stagenummer:

S202410150001

Solliciteer

Onderzoeksstage: Marketing

Adri&Zoon - Yerseke

Einddatum: donderdag 14 november 2024

Ben jij een creatieve, leergierige student, die opzoek is naar een uitdagende onderzoeksstage? Dan hebben wij de perfecte stage voor jou. Wij zijn opzoek naar een stagiair(e) die ons komt helpen met het optimaliseren van onze marketingafdeling.

Wat ga jij doen?
Tijdens je stage bij Adri & Zoon kom je op onze marketingafdeling, waar je de kans krijgt om een onderzoek uit te voeren dat aansluit bij jouw persoonlijke interesses. We hebben een aantal verschillende onderwerpen beschikbaar en samen kiezen we het thema en de invulling die het best bij jou past. Een aantal mogelijke onderwerpen zijn:

  • Marketingkanalen
    Je gaat in dit onderzoek de effectiviteit van onze marketingkanalen meten en manieren onderzoeken om deze te optimaliseren.
  • Marketingplan/-strategie
    In dit onderzoek ga je een online marketingplan/-strategie opstellen, met een specifieke focus op de B2B-markt.
  • LIMA Oyster
    Dit onderzoek richt zich op het optimaliseren van de marketingstrategie voor ons label LIMA Oyster, met als doel de merkbekendheid en verkoop te vergroten.

Wat kun je van ons verwachten?

  • Begeleiding en ontwikkeling: Je wordt ondersteund door een marketing collega die jou helpt bij je ontwikkeling en het opdoen van praktijkervaring.
  • Vergoeding: De vergoeding voor een onderzoeksstage bedraagt €500,- en eventueel een aanvullende reiskostenvergoeding.
  • Gezelligheid en welzijn: Heerlijk versbereide lunches in ons eigen bedrijfsrestaurant, gratis fruit en korting op je sportabonnement.
  • Leuke extra's: Een lekker broodje op vrijdagochtend, personeelskorting, sportieve uitjes en etentjes in hippe restaurants met je collega's.

Wat vragen wij van jou?

  • Je volgt een HBO opleiding richting Marketing, Commerciële Economie of een vergelijkbare opleiding.
  • Je bent creatief, gemotiveerd en neemt een proactieve houding aan.
  • Je gaat kritisch te werk.
  • Je bent communicatief sterk en beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.


Waar kom je terecht?

Je wordt onderdeel van het gezellige marketing team binnen een persoonlijk en ambitieus familiebedrijf dat gespecialiseerd is in vis, schaal- en schelpdieren. In 41 jaar tijd zijn wij uitgegroeid tot een totaalleverancier met klanten in de Benelux, Duitsland en Frankrijk, maar we zijn erin geslaagd ons persoonlijk karakter te behouden. Je komt terecht in een informele en hechte werkomgeving waar iedereen nauw met elkaar samenwerkt.


Enthousiast?

Is deze onderzoeksstage echt wat voor jou? Stuur dan nu jouw motivatiebrief en CV naar hr@adrienzoon.com of solliciteer direct via de website!