Alle Zeeuwse stages

Vacatures
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

MBO

VMBO


Regio:

Walcheren


Stagesoort:

Leer- / werkplek


Studierichting:

Techniek, Technische Wetenschappen



Contactgegevens

Adres:

Schelde Exotech

Zwedenweg 2

4389 PX Ritthem

Nederland


Postadres:

Postbus 531

4380 AM Vlissingen

Nederland


Contactpersoon:

Mevr. Niki Bruysten

0610447889



werkenbijptd.nl/

Stagenummer:

S202408150001

Solliciteer

BBL lasser

Schelde Exotech - Zwedenweg 2, 4389PX Ritthem

Einddatum: maandag 14 oktober 2024

BBL Lasser

Bij Schelde Exotech in Vlissingen krijg je als BBL'er de unieke kans om je te ontwikkelen tot een professionele lasser. Werk aan hoogwaardige industriële installaties van wereldklasse, in een omgeving waar leren en groeien centraal staan. Of je nu net begint aan je opleiding of al wat ervaring hebt, bij ons kun je rekenen op een uitdagende leer- en werkomgeving. Samen met ervaren vakmensen werk je met bijzondere materialen en innovatieve lastechnieken. Ben jij klaar om met ons te bouwen aan de toekomst?

Wat ga je doen als BBL lasser?

Als BBL lasser bij Schelde Exotech voer je laswerkzaamheden uit aan topklasse industriële installaties. Je werkt volgens geavanceerde procedures en leert omgaan met verschillende materialen, zoals hooggelegeerd staal, nikkel, aluminium en titaan. Of je nu in de beginfase van je opleiding zit of al wat ervaring hebt, elke dag brengt nieuwe uitdagingen en mogelijkheden om je vaardigheden te verbeteren. Jouw werk draagt bij aan de productie van industriële apparaten van wereldklasse, en samen met je collega’s zorg je voor resultaten waar je trots op kunt zijn.

Jouw taken:

- Uitvoeren van laswerkzaamheden: je last diverse soorten hooggelegeerd staal op basis van specificaties en procedures, waarbij veiligheid en kwaliteit altijd voorop staan;

- Samenwerken aan projecten: in teamverband bouw je industriële installaties volgens strakke planningen, waarbij goede communicatie en kwaliteit essentieel zijn;

- Doorlopende ontwikkeling: je blijft jezelf verbeteren door trainingen en certificeringen te behalen, zodat je technische vaardigheden steeds verder groeien;

- Nauwkeurigheid in uitvoering: samen met je collega’s zorg je ervoor dat je werk voldoet aan de hoogste kwaliteits- en veiligheidsnormen.


Wat wij je bieden:
Bij Schelde Exotech krijg je als BBL'er een stabiele leer- en werkplek met volop mogelijkheden om je vaardigheden te ontwikkelen. We hebben een fijne bedrijfscultuur waar medewerkers vaak lange tijd blijven werken. In onze nieuwe productiehal die we in gebruik gaan nemen vanaf november 2024, werk je in een moderne omgeving met uitstekende arbeidsvoorwaarden:

- 8% vakantiegeld, 27 vakantiedagen en 13 ADV-dagen per jaar bij een fulltime dienstverband;
- Reiskostenvergoeding van € 0,23 per kilometer;
- Studiekostenvergoeding voor opleidingen die je professioneel en persoonlijk verder helpen;
- Mogelijkheid om op zaterdag extra uren te werken, in overleg en niet verplicht;
- Reis- en ongevallenverzekering, arbeidsongeschiktheidsverzekering;
- Arbeidsvoorwaarden volgens de cao Metalektro.


Wat wij vragen:
Bij Schelde Exotech zijn we op zoek naar gemotiveerde BBL'ers, of je nu net begint of al wat ervaring hebt. Als jij jezelf herkent in onderstaande punten, dan pas je goed bij ons:

- Je volgt een relevante technische opleiding via een BBL-traject;
- Je functioneert goed in teamverband en werkt effectief samen, vooral tijdens ploegwissels en gezamenlijke projecten;
- Je hebt de drive om jezelf te ontwikkelen en bent erg leergierig

 

Wie zijn wij?
Bij Schelde Exotech bouwen we aan de toekomst door apparatuur te maken voor grote internationale bedrijven in de chemische, olie- en gasindustrie. Denk aan producten zoals warmtewisselaars, drukvaten en andere procesinstallaties. We werken met speciale materialen en geavanceerde lastechnieken om de hoogste kwaliteit te garanderen. Als BBL-lasser krijg je niet alleen de kans om te werken aan unieke projecten, maar ook om jouw vaardigheden te ontwikkelen binnen een stabiele en betrouwbare werkomgeving. Schelde Exotech is gevestigd in Vlissingen en maakt deel uit van de PTD groep (Pressure Thermal Dynamics), met vestigingen in Moerdijk, de USA, Singapore en Estland.

Reageren?
Stuur ons je CV met motivatie via onderstaande solliciteer-button.