Alle Zeeuwse stages

Vacatures
Solliciteer

Contactgegevens

Adres:

Roem van Yerseke B.V.

Gr. van Zoelenstraat 35

4401 KZ Yerseke

Nederland


Postadres:

Postbus 25

4400 AA Yerseke

Nederland


Contactpersoon:

HR Roem van Yerseke

0645828351



werkenbijroem.nl

Stagenummer:

S202407170002

Solliciteer

Commerciële Stage

Roem van Yerseke B.V. - Yerseke

Einddatum: zondag 17 november 2024

 

Hey enthousiaste student,

 

Ben jij klaar om je commerciële skills in de praktijk te brengen? Roem van Yerseke, dé specialist in schaal- en schelpdieren, zoekt een gedreven en ambitieuze stagiair(e) voor een onvergetelijke commerciële stage-ervaring!

 

Over Roem van Yerseke: Wij zijn Roem van Yerseke – dé smaakmakers in schaal- en schelpdieren. Onze passie voor kwaliteit en duurzaamheid maakt ons een vooraanstaande speler in de Zeeuwse mossel- en oesterindustrie. Gevestigd in het schilderachtige Yerseke, ademen wij innovatie en proeven wij succes.

 

Wat ga je doen? Als commerciële stagiair(e) bij Roem van Yerseke krijg je de kans om jouw commerciële talenten verder te ontwikkelen. Je wordt betrokken bij verschillende projecten en taken, zoals:

  • Verkoopondersteuning: Ondersteun het verkoopteam bij dagelijkse activiteiten. Leer de kneepjes van het vak en ontwikkel je communicatieve vaardigheden.
  • Marktonderzoek: Duik in de markt en analyseer trends. Lever waardevolle inzichten die de commerciële strategie van Roem van Yerseke versterken.
  • Relatiebeheer: Bouw mee aan sterke klantrelaties en help bij het uitbouwen van ons klantenbestand. Jij bent het gezicht van Roem van Yerseke!
  • Sales en Promotie: Werk mee aan commerciële campagnes en acties. Ontdek hoe je onze schaal- en schelpdieren in de spotlight zet.

 

Wie zoeken wij? Wij zijn op zoek naar een proactieve en commercieel ingestelde stagiair(e) met een passie voor sales en een neus voor kansen. Je volgt een relevante opleiding op het gebied van Commerciële Economie, Business, of een vergelijkbare studierichting. Herken je jezelf in het volgende profiel?

  • Ondernemend en resultaatgericht
  • Communicatief sterk en een echte teamspeler
  • Affiniteit met de food- en horecabranche is een pluspunt
  • Niet bang om initiatief te tonen en nieuwe ideeën aan te dragen

 

Wat bieden wij? Bij Roem van Yerseke kom je terecht in een inspirerende werkomgeving waar je volop de kans krijgt om te groeien. Je wordt begeleid door ervaren professionals en krijgt ruimte voor eigen initiatieven. Uiteraard hoort daar een passende stagevergoeding bij.